zondag 8 mei 2011

De vakantie is gepland

Het wordt dit jaar een soort werk vakantie. We gaan natuurlijk genieten van onze vakantie maar we gaan ook diverse plaatsen af om te kijken wat voor ons de mogelijkheden zijn. Het zijn drie geheel verschillende gebieden waar we gaan kijken.
Onze eerste stop is in Denemarken voor een overnachting op een camping. Dit hebben we vorig jaar ook gedaan en is ons prima bevallen.
De tweede stop wordt Mariannelund bij de Spilhammarcamping. Hier zijn we vorig jaar ook al geweest en deze camping is ons zo goed bevallen dat de jongens er graag weer naar toe willen. We gaan onder andere kijken in Kinda en Vimmerby.
De derde stop is meer noordelijker en wordt Degerfors. Vanuit hier willen we o.a. naar de plaatsen Laxå,  Karlstad, Grums en Filipstad bekijken.
De vierde stop is weer richting het zuiden en wordt de Stensjö camping. Het is hier eigenlijk de bedoeling dat we een weekje niks gaan doen en gewoon genieten. Maar we hebben ondertussen wel richting het plaatsje Emmaboda gekeken en waarschijnlijk gaan we daar ook wel even kijken..
Voor de jongens moet het ook wel een vakantie blijven en we proberen het bekijken van de dorpen en steden zo veel mogelijk om de dag te doen.
We hebben er zin in, zodra voor de kinderen de vakantie begint gaan we lekker weg

1 opmerking:

  1. Hoi!

    Erg leuk om jullie blog te lezen! wij wonen nu 5 maanden in Zweden en het bevalt ons erg goed!
    Ik las dat jullie ook richting Emmaboda willen kijken, we wonen daar in de buurt, in Gullabo. Het is een erg leuke plaats en er is zat te doen in de omgeving!
    Maar wel even een tip: de werkgelegenheid is niet heel denderend in dit gebied. Ik had toevallig in 7 weken een baan gevonden, maar me vriend zit nog steeds thuis... De werkeloosheid in en rond Kalmar is gewoon te hoog...
    Heel veel succes met de voorbereidingen!

    groet Nicki

    (www.guidnicki.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen