zaterdag 8 december 2012

Julmarknad

Morgen, zondag, gaan Mariska en Jesse op de Julmarknad (kerstmarkt) in het dorp staan. Ze gaan hier kinderkleding en het, wel bekende, Keezen spel verkopen. Het werd van de week weer wat aangenamer qua temperatuur zo rond de -7 graden. Vandaag was een topdag lekker veel zon en -10. Maar morgen is een ander verhaal. Als ik nu, half negen s`avonds, op de temperatuur meter kijk is het al -17, maar morgen tijdens de Julmarknad is de temperatuur zo rond de -21 graden en geen zon. O ja de markt is gewoon buiten op het dorpsplein. Ik ben zojuist nog maar even naar de winkel gegaan om het een en ander aan onderkleding voor ze te kopen.

Hiermee moeten ze het wel warm houden.
Finn staat er in zijn onderbroekje op omdat hij lekker voor de openhaard ligt. Morgen horen we verder hoe het gegaan is op de markt.

2 opmerkingen:

 1. Vandaag was het hier, 150 km boven Östersund, niet koud, -6 graden. Ik hoop dus dat het bij jullie ook meeviel en dat de kerstmarkt geslaagd was. En als het wel koud was, dan is het vast wel goed gegaan met dat warme ondergoed :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ruud en familie, alles ok?
  Ik ben jullie Blog al een tijdje aan het volgen en heb echt heel veel respect voor jullie.

  Wellicht dat we een keer die kant op komen,al is het alleen maar om die verrassing van Mariska te zien.

  Een fijne avond!

  Groeten van Harry Bakker ( je oude brw collega uit BWK)

  BeantwoordenVerwijderen