woensdag 4 september 2013

Godis från Holland

Vandaag is het weer zo ver, onze godis från Holland zijn aangekomen. Ik zal het even uitleggen.

We missen niet zo veel Hollandse producten, Er is hier genoeg te krijgen, maar sommige producten missen we wel. Zoals hagelslag, speculaas enz enz. Van de zomer zijn er diverse mensen langs geweest die voor ons het een en ander hebben meegenomen. maar dat was al weer bijna op. Dus vorige week dinsdag heb ik een doos vol lekkere dingen besteld bij de heimweewinkel.nl. Hier kan je allerlei lekkere dingen bestellen die we toch wel een beetje missen. Vandaag is de doos, 20 kilo, aan gekomen en vanavond hebben we er al volop van genoten.

Ontbijtkoek, speculaas, stroopwafels, gekleurdenhagelslag, vlokken, hagelslag en borrelnoten.
heerlijk genieten, een stukje ontbijtkoek met smör.
Veel van jullie zullen wel denken wat een onbenullige producten heb je besteld, maar voor ons is dit echt genieten. De volgende keer zitten er ook weer pepernoten bij, heerlijk gewoon.

Vorig week maandag heeft mijn moeder ook een doosje met allerlei lekkers opgestuurd. Deze zal nog wel bij de douane liggen want hij is nog niet aangekomen. Iedere keer als ze wat opgestuurd zit er een briefje van de douane bij dat hij is gecontroleerd. We wachten het rustig af mama.

4 opmerkingen: