donderdag 9 januari 2014

Finn

Je zou toch zeggen als twee botten in je arm hebt gebroken, er een pen in je arm geplaatst is dat je wat rustiger aan doet. Niks is minder waar. Na een dag op de bank gelegen te hebben en lekker verwend te zijn door iedereen, lijkt voor Finn het gewone leven weer te zijn begonnen. Hij rent weer rond door het huis, hij rijd als een speer door alle kamers met zijn loopfiets, hij klimt weer op stoelen om spullen te pakken uit een kast en hij springt weer over de banken. Natuurlijk waarschuwen wij hem en vertellen hem dat hij moet stoppen en wat rustiger aan moet gaan doen. Dat gaat dan een paar minuten goed en dan zien we hem weer springen van bank naar bank, kijk papa!! Het drinkt ondertussen wel tot hem door dat hij volgende week niet kan skiën als we een weekendje naar Säfsen gaan en dat vindt hij jammer. Nou mama dan nemen we gewoon de slee toch mee, maar Cor en Ping komen toch ook nog misschien kan het dan wel zegt hij dan.

4 opmerkingen:

 1. "....dat je wat rustiger aan doet..." Nee hoor, dat zie je helemaal verkeerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jullie veel sterkte. Zo'n joch begrijpt dat toch ook niet. Ik weet dat het met onze Robin ook zo ging. Het deed geen pijn dus ik kan weer.
  Sterkte en groetjes, André

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zolang het geen pijn doet zal hij waarschijnlijk echt niet voorzichtiger gaan doen. Heel herkenbaar verhaal. Wel jammer dat hij niet mee kan skiën, maar op de slee is inderdaad een goed alternatief.

  Veel plezier in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen