zaterdag 18 juni 2011

Openhuizen route.

Vandaag was er een openhuizen route. Omdat wij net een makelaar in hand hebben genomen leek het ons wel een goed idee om hier aan mee te doen. Op tijd op wat er moest nog het een en ander worden opgeruimd en schoon gemaakt. De kinderen naar oma en opa gebracht. Precies om 11 uur waren we klaar. 5 over  11 stonden de eerste mensen op de stoep en 10 over 11 stond het volgende gezin op de stoep. Dit laatste gezin kwam uit het andere kant van het land, ze hebben ook een huis te koop staan waar ze al 56 bezichtigingen gehad hebben. Jeetje dit is toch niet onze toekomst dachten we tegelijk.
In totaal zijn er 4 bezichtigingen geweest en de makelaar vond het geen slecht resultaat (wij waren degenen met de meeste bezichtigingen). Er waren zelfs woningen waar niemand geweest was. Maar nu maar wachten op een positief vervolg.
We hebben diverse gemeentes in Zweden aangeschreven en we krijgen alleen maar positieve reacties terug. Er is zelf een gemeente waar er meteen een afspraak met de loco burgemeester geregeld is. We weten nog niet wat we daar mee moeten. De aankomende weken gaan we even alles op een rijtje zetten. We willen niet elke dag een gemeente bezoeken in onze vakantie, we willen ook nog vakantie houden.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten