donderdag 5 januari 2012

Spannende laatste weken van december

Als eerste nog voor iedereen de beste wensen voor 2012

Het was nog even spannend voor ons de laatste 2 weken van december. Zo dachten wij dat ons huis officieel verkocht was half december, en dat dus ook zo aan iedereen vertelde die het wilde weten. Kregen we s’middags een telefoontje van de makelaar. De kopers wilde nog wat extra hebben om het rond te krijgen. Shit, wat nu. Nee zeggen is geen optie natuurlijk dan beginnen we weer helemaal opnieuw, dat is net iets waar we geen zin in hebben. Natuurlijk, doe maar. Weer 14 dagen extra draaien in bed voor dat de slaap komt. Ondertussen hadden de kopers wel de borg gestort bij de notaris, dit om te laten zien dat ze het huis echt wel wilde kopen. 27 december was het zo ver, nu is het huis officieel verkocht.

Ondertussen zijn we hier van alles regelen, de verhuizer, welke diploma’s laten we vertalen, opzeggen van abonnementen, vernieuwen van rijbewijzen, internationale geboorte bewijzen, internationale akte dat we getrouwd zijn, nog meer Zweedse les en verzin het maar wij moeten het regelen voor dat we naar Zweden gaan. In maart gaan we met zijn tweeën een weekje naar Zweden om het een en ander voor te bereiden.

1 opmerking:

  1. Hoi Ruud en Mariska,
    Wat spannend allemaal wat julllie gaan doen zeg
    en zo te zien moeten jullie nog een hoop regelen
    maar dat komt vast en zeker allemaal goed
    Ik hoop dat jullie vanuit Zweden dit blog blijven doen want dan kan ik jullie volgen en kijken hoe het jullie vergaat met het leven in dit mooie land
    Lieve groetjes
    Andrè en Danielle( DAPADOE KOOIPLEIN )

    BeantwoordenVerwijderen