maandag 9 maart 2015

We leven nog..........

Ja het is al even geleden dat ik wat geschreven heb maar daar hebben we een goede reden voor. We hebben het vreselijk druk de laatste tijd.

Druk met de stuga die we aan het bouwen zijn, vooral in de avonduren en in de weekend. Offertes opvragen voor de electriche installatie die er moet komen. (deze mag je hier niet zelf doen). De waterleiding onder de stuga moet aangesloten worden in de stuga, maar daar moet ook de watermeter komen en die komt weer uit de kelder onder ons huis vandaan en dat mogen we ook niet zelf doen natuurlijk. En zo moet er nog veel meer geregeld en gedaan worden.

Druk met mijn werk, er is veel te doen. Rens heeft in zijn vakantie er een week gewerkt, de bedoeling was twee dagen, en zelfs mariska is een week aan het werk geweest bij ons.

Druk met het genieten van het laaste beetje sneeuw, we proberen een paar uur per week nog te skien maar dat wordt steeds minder omdat het boven nul is.

Druk met de sport van de jongens. Als je de ene heb weg gebracht moet de andere alweer gehaald worden.

Als ik het zo terug lees valt het wel wel mee met de drukte maar het lijkt wel of er een aantal uren van een dag zijn afgehaald, de dagen vliegen namenlijk voorbij. Maar we vinden het nog allemaal leuk en we genieten nog iedere dag.

We hebben ook nog goed nieuws: We mogen, na drie jaar op de wachtlijst, eindelijk naar de tandtarts voor de gewone jaarlijkse controle.

En, Finn kan niet wachten tot het zo ver is, Opa en Oma Hoebe komen in mei een aantal dagen naar Zweden toe. Nou maar hopen dat de stuga af is anders moeten ze op het terras slapen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten