zondag 14 juni 2015

Stuga deel??

We zijn nog steeds druk bezig in de stuga. Mariska was volop aan het werk met het innemen van balkleding en nu zo ook normale kleding. Nu komen ook mensen vragen of ze wat kunnen maken voor hun. Tevens verkoopt ze weer kinderkleding en nog veel meer.

Jesse en ik zijn de buitenkant van de stuga kleur aan het geven. De bedoeling was dat we de achterkant helemaal gereed maakte omdat we een luftvärmepump besteld hadden. Een luftvärmepump is een verwarmingsysteem maar zal ik later meer over vertellen. Omdat het verwarmingssysteem uit twee delen bestaat, een deel buiten en een deel binnen, moest de buitenkant 2x geschilderd worden voordat ze het systeem komen plaatsen. Ondertussen is dat gebeurd en hoeft alleen het kozijn nog wit gemaakt worden. De rest van de stuga is nog maar 1 keer gedaan. We hadden van de week het weer ook mee, volop zon en geen regen.

Hij begint net echt te lijken.
Aan deze zijde komen ze van de week de luftvärmepump plaatsen

In de badkamer zijn we ook volop bezig, de wc is geplaatst en volgende week ga ik het leidingwerk plaatsen en de douchecabine gereed maken.

1 opmerking: