vrijdag 5 oktober 2012

Het heeft even geduurd

Het heeft even geduurd voordat er weer wat op het blog geschreven werd, maar daar hadden we een goede reden voor............................

De afgelopen veertien dagen zijn gezellig druk geweest bij ons. Mijn vader en moeder zijn langs geweest en Cor en Ping kwamen ook gezellig langs, we hadden een huis vol dus. Cor en Ping hadden hun caravan meegenomen en mijn vader en moeder hadden de nachtboot van Kiel naar Göteborg genomen en dat was prima bevallen.

De caravan naar beneden brengen is niet zo erg, Ping kneep hem en beetje hoe hij weer naar boven moest.
Parkeerplaats vol met Nederlandse kentekens.
We hebben de afgelopen weken erg mooi weer gehad maar ook erg slecht weer, het liep zelfs tegen het vriespunt aan en als je dan in de caravan ligt............................... valt het best wel mee vertelde Cor en Ping.
Als het s'nachts tegen het vriespunt is betekend het vaak dat we overdag een mooie dag hebben. Toch moeten we s'morgens even de open haart aan doen om het huis even lekker te verwarmen.
Het blijft altijd mooi een vuurtje in huis.

Even lekker warmen.
We hebben heerlijke wafels gegeten bij de uitkijkpost in Filipstad en we hebben lekker gewandeld.



Mijn vader en moeder zijn lekker een paar dagen naar Stockholm geweest en hebben het daar naar hun zin gehad. Rens mocht in dat weekend zijn laatste voetbal wedstrijd spelen. Het was koud, het regende en het waaide hard. Maar Finn had het prima naar zijn zin.
Zo lijkt het niet zo koud.

Finn wil ook op voetbal

En het maakt niet uit of het slecht weer  is.

Mupjes op

Lekker bröd med korv eten

Het is best wel koud.
Opa en oma moesten ook mee met Finn naar de dagis, hij wilde hun alles laten zien. Hij gaat nu 4 keer per week een halve dag heen en we betrappen hen er steeds weer op dat hij meer Zweeds gaat praten, en hij gaat pas een maand heen.
Finn was al klaar met eten dus kon rustig op de foto.


Omkleed ruimte dus de schoenen uit.

En weer op weg naar de auto.

na een drukke dag moest opa even voorlezen voor het slapen gaan.
Jesse heeft op school een trimloop gehad en hij vertelde dat het rondje wel een kilometer of 6 was, na een beetje navraag op school blijkt het 1 rondje van 600 meter te zijn en na afloop staat er een beker limonade en een snack van, hoe kan het ook anders, de Wasa voor de kinderen klaar.
Hij vond het leuk dat we met zijn alle er waren.

Zeg pap zal ik hard of heel hard lopen.

Daar gaat onze topper in het midden

Hij is er bija

Even de heuvel op en klaar, geëindigd bij de eerste 15 van de 45 kinderen 
de supporters. 


We hebben het gewoon gezellig gehad en veel leuke dingen gedaan, het is voor wat ons betreft voor herhaling vatbaar.





Nog een lief briefje van opa en oma omdat ze in Rens zijn bed mochten slapen. Geen probleem oma, ik hoop dat je de volgende keer niet in het bovenste bed hoeft te slapen en dat het met opa's zijn arm snel beter gaat. Dikke kus Rens.

O ja, nadat iedereen is weggegaan hebben ze bij ons de weg gerepareerd, ik weet niet waarom...........




1 opmerking:

  1. Wat een ontzettend gezellige week hebben jullie beleefd! leuk dat de jongens ook hun school en dagis konden laten zien. Hej då! Anna Marie.

    BeantwoordenVerwijderen