donderdag 30 januari 2014

Even een uurtje.

Om wat aan beweging in de winter te doen gaat de een naar de sportschool en de andere gaat een rondje trimmen. Wij, wij gaan, om de dag, een uurtje skiën. Sommige zegen dat het decadent is maar het is nu eenmaal niet anders.

We zijn, met een paar minuten rijden, bij de piste en twee tellen later staan we op de ski. de piste is niet groot en er zijn hier maar twee afdalingen. Het is gewoon even lekker om de ene keer netjes naar beneden te skiën en de andere keer als een kanonskogel de berg af te skiën. Na een uurtje hebben we het wel weer gezien en vertrekken we weer naar huis.

Het is een gezellige kleine piste die door vrijwilligers gerund word. Wij, zoals de meeste die lid zijn van de skiclub, hebben een familie-seizoen-kaart. Dit betekend ook dat je een aantal keren mee moet helpen in de kantine of bij de lift. Als je dit niet wilt doen moet je een duurder seizoenkaart kopen. Het is niet dat wij er goedkoop onderuit willen komen maar wij helpen een aantal keren mee, ik sta een aantal avonden en een weekend te helpen bij de lift. Ik moet je eerlijk zeggen dat het wel gezellig is. De meeste mensen die langs komen maken even een praatje met je. De avonden vliegen voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten