dinsdag 23 september 2014

De kogel is door de kerk (door de stuga)

Vlak nadat we hier kwamen wonen had Mariska het er al over dat ze een stuga wilde bouwen. Niet zo groot ongeveer 25 vierkantemeter. Vanuit hier wil ze een webwinkel beginnen en ze wil zelf het een en ander gaan maken. Na ongeveer anderhalf jaar zoeken naar de juiste stuga heeft ze uiteindelijk maar een architect in handen genomen om er voor te zorgen dat het wordt zo als zij dat wil.

En het is gelukt, vorige week kregen we bericht van de gemeente dat we mogen bouwen. Het is de bedoeling dat de stuga achter in de tuin komt, zo dicht mogenlijk tegen de gemeente grens aan. Daar staan bepaalde maten voor, maar ze heeft het voor elkaar gekregen dat we dichter bij de gemeente grens mogen bouwen dan normaal is toegestaan. Boven komt een slaap gedeelte en beneden is verdeeld in twee kamers die Mariska naar hartenlust zelf in kan richten. We hebben offertes aangevraagd bij verschillende bouwbedrijven. Het is de bedoeling dat hij casco word opgeleverd en dat we zelf de binnenkant gaan doen.

Zo moet de stuga gaan worden.
O ja, de stuga is iets groter geworden dan de 25 vierkantemeter die ze eerst voor ogen had, hij is nu ruim 40 vierkantemeter geworden. Wie kijkt er op een vierkantemeter zal ze wel gedacht hebben, pakken wat je pakken kan!!!!!!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Gefeliciteerd met de bouwvergunning.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit. Veel bouwplezier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sorry afzender Jeroen, maar als het goed is had je dat al gezien. het bericht geplaatst onder anoniem.:)

   Verwijderen