maandag 18 juni 2012

Vakantie

Rens en Jesse hebben vakantie. Vrijdag waren ze voor het laatst op school. Rens heeft met zijn klas een gebakje gegeten en wat gedronken en Jesse is met zijn klas naar een kerk geweest, echt wat voor Jesse, waar verschillende toespraken en liedjes waren te horen. Ze waren alle twee om ongeveer half elf weer thuis. Nu gaan we kijken hoe papa en mama 10 weken vakantie gaan overleven.

Rens wilde graag terug naar Nederland om een vriend te bezoeken, wij vonden dit een leuk idee maar we moesten wel nog even een slaapplaats regelen. Opa en Oma Hoebe hebben nog wel een bed over ons jongetje. We hoeven hem nu alleen nog maar even naar Oslo te brengen en de KLM regelt de rest. Uhhh hier moet je overigens wel extra voor betalen, maar hij wordt dan wel naar de aankomsthal bij opa en oma afgeleverd. Als ze maar niet hun legitimatie bewijzen vergeten  anders gaat hij op het eerste vlucht weer naar Oslo. 

Afgelopen zaterdag heeft Rens zijn eerste Zweedse voetbal wedstrijd gespeeld. Na een paar weken flink trainen, 2 keer per week tussen de anderhalf en twee uur, vond de trainer Rens goed genoeg om mee te kunnen spelen in het team. De medische keuring was een peulenschil dus de contracten waren zo getekend. Na de warming up wilde de trainer Rens nog even sparen.

Op de reserve bank beginnen om de krachten te sparen.
Toen Rens er in mocht was hij niet meer te houden.

Hallo, ik was er ook om mijn broer aan te moedigen

De scheids vloot wel veel!

Vol in actie.
Fans op de bank.
Fans aan het rennen.
Fans die een snack willen

 Helaas hebben ze de wedstrijd verloren, maar Rens heeft heerlijk gespeeld. Volgende week nog een wedstrijd en dan is er een zomerstop.

Zondag zijn we naar Lesjörs geweest, we hebben daar het trollenpad gelopen. anderhalve kilometer omhoog en anderhalve kilometer naar beneden. Overal stonden trollen op ons te wachten, ondanks het slechte weer was het zeer de moeite waard.

We worden netjes welkom geheten

Het is best wel steil pap!!!

Dit soort beelden zie je door het hele bos.

Zelfs van een rots kan je iets moois maken


Ik kan het zelf mama.


Ik wil hier best wel in wonen.

Gelukkig gaan we ook weer naar beneden

Het was best wel glad dus hielp ik mijn broer(tje)



ik kan hier toch wel in mam?

Ik pas niet!!


Mieren liepen er ook genoeg.

Even op de rest wachten.

Daar komen ze.
Op de terug weg hebben we in Filipstad heerlijke wafels gegeten, deze worden vers gemaakt en zijn in verschillende smaken. Het eettentje staat boven op een berg, deze hoef je niet te beklimmen maar je kan er gewoon met de auto komen. Je hebt hier een schitterend uitzicht over Filipstad en de (kleine) skipiste. Deze foto's komen nog wel een keer want het begon hard te regenen. 




1 opmerking: