zondag 8 juli 2012

Monsters

Er werd al lang over gesproken in Filipstad er kwamen monsters in het dorp. Donderdag avond zouden ze komen en wel voor ons huis op het parkeer terrein van het voetbalveld, de jongens vonden het wel spannend. Eindelijk was het zo ver, de jongens zouden met zijn tweeën heen gaan. Maar voor dat ze de voordeur uit waren kwamen ze al terug pap we willen dat je ook mee gaat. Ok ik ga we even mee, dan moet Mariska zelf maar even te tafel afruimen. En zo zijn wij bij de monster trucks wezen kijken. Het was leuk om een keer te zien.





Verder waren we nog op een lopis wezen kijken en had Finn een nieuwe happer gevonden.
En ik kan hem zelf al besturen.
Rens heeft zijn verjaardag gevierd en had de buren uitgenodigd. We hebben het op de Zweedse manier gevierd. In Holland zijn we gewend om iedereen netjes een gebakje en koffie aan te bieden. Dat doe je hier ook met de koffie en dan heb een nog een tafel vol met taart, koekjes en muffins. Het is ook nog gebruikelijk dat iedereen meerdere keren een koekje , muffin of gebakje haalt. De jongens hadden appeltaart gebakken, de doos van de heimwee winkel was van de week aangekomen. Verder hadden we nog een chocolade taart en een slagroom taart.
De taart was al snel op
De Jongens waren aan het voetballen met Emma en David

Finn trok het even niet meer en wilde bij buurman Rolf zitten
En niet veel later is hij op de bank in slaap gevallen.
Verder hebben we een hek geplaatst bij de veranda trap. Billy vond de trap wel makkelijke, we hebben hem al een paar keer op moeten halen bij het voetbalveld. Dat is op zich niet zo erg maar als er een wedstrijd gevoetbald wordt heb je in een keer wel een hoop aandacht van de van de voetballers en de toeschouwers, ze konden er wel om lachen.
Het hekwerk.

Het schilderwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten