zondag 12 mei 2013

Deze week.

Uuhh, waar zal ik beginnen, we hebben een lang weekend. We willen graag een boot hebben, maar we zijn er nog niet uit wat voor een boot. We hebben al meerdere keren in een kano gevaren dus we ondertussen weten wel hoe een kano vaart. Katarina, onze buurvrouw, heeft een " gewone" boot te koop. We mogen deze eerst een keer lenen/proberen voordat we beslissen of we hem willen kopen.

Hij heeft een zwemvest aan oma!!!!!!!!!!!!!!!

Jeetje wat wiebelt de boot Jesse
Ja we kunnen.
Omdat de boot best wel zwaar is om hem in en uit het water te halen hebben we besloten om op zoek te gaan naar een kano, dit is wat makkelijker voor de jongens. Word vervolgd.

Mariska had op Facebook gezien dat er een een trampoline te koop stond. Om een lang verhaal kort te maken, ze heeft hem gekocht of ik hem even wilde ophalen zo´n 20 kilometer hier vandaan midden in de bossen, het was weer een leuk ritje. Het waren aardige mensen en de trampoline ziet er goed uit, hij stond er nog geen twee minuten op zegt de verkoopster. Het enigste min puntje van deze trip was dat we er achter kwamen dat de handrem van Mariska haar auto blijft hangen, ze moet dus maandag eerst naar de garage met haar auto.
De directeur mag eerst, Jesse moet even wachten.
 Voor Rens is de voetbaltraining weer begonnen, het is mooi weer de laatste tijd dus na het eten we hebben nog even genoten van de zon op het voetbalveld
Even pauze, maar Finn heeft het wel druk.

Wie wil er wel met mij voetballen.

Zal ik even op je schaduw stappen.
Er moeten ook nog de nodige klusjes aan het huis gedaan worden. Er is een goot die het niet goed doet en er moeten een paar planken vervangen worden, tevens moet het schilderwerk verder afgemaakt worden. En als je hier aan begint stuit je steeds op meer nieuwe klusjes. De klusjeslijst wordt niet korter, eigenlijk alleen maar langer, en ik doe toch ieder weekend flink mijn best.
Geconcentreerd was ik bezig,

Even lachen voor de foto pap. Hier is de goot er nog af, ondertussen is hij weer terug geplaatst.
Vandaag, zijn we naar diverse lopisen geweest in het dorp. Mariska heeft regen pakken gevonden voor de jongens, zij moeten straks meer op de fiets naar school als Mariska gaat werken. Ze hebben haar overigens al gebeld of ze nu al wil beginnen. En voor Finn hebben we nieuwe skipakken, voor de aankomende winter natuurlijk, maar ook regenpakken gekocht, deze kunnen we op de dagis achterlaten.

Dit was in het kort wat we in ons lange weekend gedaan hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten