vrijdag 26 juli 2013

Nieuwe koelkast

Vanmorgen, om 10 uur, werd ik op mijn werk gebeld dat de nieuwe koelkast geleverd werd. bent u thuis? Ja hoor over 5 minuten ben ik thuis. Ik heb hem samen met de bezorger naar binnen gebracht en heb hem geholpen om de oude in te laden. Laat hem maar 2 uur zo staan, dan kan hij aan gezet werden zegt de bezorger. Om half 1 ben ik weer naar huis gereden om de hond uit te laten, Mariska was samen met de jongens een dagje weg. Meteen na het uitlaten van de hond heb ik de koelkast op zijn plaats gezet en natuurlijk aangesloten. Vanavond hebben we hem weer gevuld. Hierbij viel ons 1 ding op. Als we de deur open doen komt de gehele koelkast naar voren. Nou dan moeten we hem maar goed vol doen zegt Jesse misschien dat hij dan op zijn plaats blijft staan als we de deur open doen. Ja hij blijft dan wel op zijn plaats staan, maar dan mag je er niks meer uithalen anders heb je het zelfde probleem weer, zeg ik tegen hem.

We zijn gewend om de oude koelkast open te rukken in plaats van rustig open doen. Het zal wel een kwestie van wenen zijn maar als iemand tips heeft zijn deze van harte welkom.

1 opmerking:

  1. Nieuwe koelkast is altijd even wennen weer! Heb ik ook gehad voor dat ik het toen wist lag de deur van mijn nieuwe koelkast eruit door te hard aan de hendel te trekken.

    BeantwoordenVerwijderen