dinsdag 10 september 2013

Druk weekend

Donderdag is eindelijk het pakket van opa en oma Hoebe aangekomen, hij heeft er bijna twee weken over gedaan. Het pakketje was dit keer voor Jesse er zat een klein cadeautje voor hem in en twee zakjes met pepernoten, heerlijk ze zijn al weer op.

Finn en Jesse maken het pakketje open.
Vrijdagmiddag is de het druk. Ik heb een vrij genomen omdat Mariska samen met een vriendin, Irene, op Oxhälja markt gaat staan. Vrijdagmiddag begint het en zondagmiddag is het afgelopen, ze hebben dus een lang werk weekend voor de boeg. Het toeval wil dat het een schitterend weekend belooft te worden met alleen maar mooi weer.

Vrijdagmiddag, even werkoverleg of alles wel goed staat zo.

Finn werd geschminkt.
Vrijdagmiddag is het 21 graden maar het koelt snel af. Als Mariska om half 10 thuis komt is het nog maar 12 graden.

Zaterdag ochtend om half 7, Finn heeft handschoenen aan getrokken.
Zaterdagochtend om half 7 is het maar 4 graden. Finn en ik hebben even geholpen met het opbouwen en zijn daarna weer naar huis gegaan.

Op de Oxhälja markt zijn dit jaar 1300 markt kramen en twee grote kermissen. Het is volgens de kenners kleiner als vorig jaar. Finn geeft daar weinig om en wil graag naar de kermis. Jesse gaat met zijn schoolvrienden en Rens heeft het niet zo op de kermissen, maar hij gaat wel gezellig mee om samen met Finn over de kermis te lopen. Het kermis gebeuren is van 1 bedrijf. We hebben een 10 ritten kaart gekocht en dan mag je overal in.

Klaar voor de start.
We gaan hard hoor.
In de trein
In het reuzenrad.
Nog meer auto´s
Nog meer draaien en plezier maken.
Ondertussen zie ik Jesse lopen met zijn vrienden. Even stiekem een foto maken.
Ik zal niet herhalen wat hij zegt, maar ik wordt verzocht om weg te gaan.
Paard rijden.
Zondagmiddag hebben we met zijn alle nog wat lekkers gehaald.
 Deze week/maand bestaat ook Lidl 10 jaar in Zweden en 1 jaar in Filipstad. Ze organiseren van alles en dit weekend kon je ook paard rijden bij de Lidl. En er is er 1 bij ons die helemaal weg is van paarden dus we zijn ook maar even langs geweest.
Je kan zien dat het niet druk, is de meeste mensen lopen op de markt. Finn genoot gewoon.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten